Στόχος μας

είναι να διατηρήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο, προσιτό και φιλικό πακέτο υπηρεσιών που μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη.

HAPPY COURIER

Η HAPPY COURIER δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών ,των διεκπεραιώσεων και των εισπράξεων. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή πείρα και κύριος στόχος μας, από την αρχή, ήταν η συνέπεια.

Η HAPPY COURIER χαρακτηρίζεται από την συνέπεια στους στόχους της, από την εμπιστοσύνη που δείχνει στους ανθρώπους της που αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της, αλλά και από το όραμα που διέπει ολόκληρη την εταιρική φιλοσοφία της.

Η HAPPY COURIER είναι εταιρία εγκεκριμένη από την Ε.Ε.Τ.Τ και αναλαμβάνει την διακίνηση εγγράφων και δεμάτων, με ταχύτητα και ασφάλεια εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Έχοντας στην διαθεσή μας εξειδικευμένους συνεργάτες και τοπικούς αντιπροσώπους, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μεταφορά των αποστολών μας.
Εξασφαλίζουμε την απόδοση των αντικαταβολών και των εισπράξεων σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα διατηρώντας την ρευστότητα της επιχείρησής σας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο σχετικά περιορισμένος όγκος αποστολών που διακινεί ο κάθε αντιπρόσωπος, μας καθιστούν πρώτους στις ώρες παράδοσης στις πόλεις του δικτύου.
Το πελατολόγιο της HAPPY COURIER αποτελείται από εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων, μεγάλα e-shop , εμπορικές και ασφαλιστκές εταιρίες,πολυεθνικές και οργανισμούς, καθως η HAPPY αποτελεί τον πιο αξιόπιστο καθημερινό συνεργάτη.

Η HAPPY COURIER διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο από μοτοσικλέτες και ημιφορτηγά διασφαλιζοντας την ποιότητα, την εγγυημένη και ασφαλή διεκπεραίωση όλων των αποστολών που αναλαμβάνει να διακινήσει. Όλες οι αποστολές που αναλαμβάνουμε είναι νομικά ασφαλισμένες σύμφωνα με το νέο χάρτη υποχρεώσεων προς τον καταναλωτή, που προβλέπει η Ε.Ε.Τ.Τ. Περαιτέρω, για το σύνολο των αποστολών που η αξία τους υπερβαίνει το ποσό των 200,00€ ο πελάτης έχει τη δυνατότητα ειδικής ασφαλιστικής κάλυψης ώστε να αισθάνεται πλήρως εξασφαλισμένος για την ασφάλεια της αποστολής του.

H HAPPY COURIER είναι η ιδανική επιλογή για την επιχείρηση ή τον απλό καταναλωτή, που ζητά αποστολές με ταχύτητα, ασφάλεια, συνέπεια και υπευθυνότητα, καθως είναι βασική σας προτεραιότητα.

Το οραμα μας

Η HAPPY COURIER ταυτίζει την στρατηγική ανάπτυξη της με την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Η αλματώδης αναπτυξιακή μας πορεία οφείλεται στην ικανοποίηση των πελατών μας που μας κάνουν την τιμή να επιλέγουν τις υπηρεσίες μας επιβραβεύοντας την ταχύτητα και την αξιοπιστία μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο, προσιτό και φιλικό πακέτο υπηρεσιών που μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή ανάγκη.

Η αποστολη μας

1. Να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή των πελατών μας στον τομέα των ταχυμεταφορών προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τυποποίηση και ταχύτητα.
2. Να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τους πελάτες μας ανταποκρινόμενοι άμεσα και με πλήρη επάρκεια σε κάθε τους ανάγκη.

Οι αρχες μας

 • Ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία στις υπηρεσίες που παρέχουμε
Ποιότητα, ακεραιότητα και αίσθηση καθήκοντος στις σχέσεις με τους πελάτες μας
• Προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών μας
Σεβασμός και ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης για τους ανθρώπους μας

Είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι κάθε ένας από εμάς συμβάλλει στη γενικότερη επιτυχία, και η εταιρεία ενθαρρύνει την υπευθυνότητα, τη συνεργασία και την ανάληψη πρωτοβουλιών προς όφελος των πελατών μας. Οι εργαζόμενοί μας έχουν την ευκαιρία να αναπτύσσουν διαρκώς τις ικανότητές τους μέσα από την υποστήριξη που τους παρέχεται σε κάθε επίπεδο.